Een vraag stellen of direct advies nodig? Bel 0313 422 795

Heeft u vragen of direct advies nodig? Bel ons op 0313 422 795 of mail naar [email protected]

Belastingaangifte ondernemers

 

De belastingaangifte voor ondernemers is een steeds terugkerende verantwoordelijkheid die de nodige vakkennis vereist. Als u de juiste beslissingen op het gebied van belasting neemt, kunt u aanzienlijke voordelen behalen. Wij streven er naar dat u en uw bedrijf zo min mogelijk belasting betalen. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn daarbij het uitgangspunt.

 

Omdat we niet alle aangiften vóór de uiterste inleverdatum afgerond kunnen hebben, vragen we in de meeste gevallen uitstel aan. Dit uitstel loopt pas af op 1 mei van het volgende jaar, waardoor we 16 maanden de tijd hebben om de aangiften in te dienen. Uiteraard hoeft u niet zo lang te wachten. Als u alle gegevens voor de aangifte op tijd bij ons inlevert, dan zal de aangifte zo snel mogelijk ter hand worden genomen. Desgewenst zonder uitstel binnen de gegeven tijd.

 

Soorten belastingaangiften

 

Bij Van den Berg Administraties en Belastingadviezen helpen wij verschillende soorten ondernemers met de belastingaangifte. Bekijk de aangifte waarmee wij u kunnen helpen.

 

Persoonlijke aandacht voor uw onderneming

 

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Begrijpelijk advies op maat

 

Klant worden of een vraag over onze werkwijze? Neem contact met ons op

Een vraag stellen of hulp nodig bij uw administratie?

 

Wilt u weten wat ons administratiekantoor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar Ingrid van den Berg, telefoon 0313 42 27 95 of mail naar [email protected]