Een vraag stellen of direct advies nodig? Bel 0313 422 795

Heeft u vragen of direct advies nodig? Bel ons op 0313 422 795 of mail naar [email protected]

Jaarrekening opstellen

 

Na afloop van het jaar zullen wij voor u een jaarrekening opstellen. Dit document geeft het resultaat van een jaar weer en een overzicht van alle bezittingen, het vermogen en de schulden na afloop van het jaar. De jaarrekening is de basis van de winstaangifte die u elk jaar moet doen.

 

Werkwijze

 

Zodra de boekhouding is aangeleverd en alles is ingevuld, kunnen we na afloop van het jaar de jaarrekening opstellen. Wij vullen dan de boekhouding waar nodig met afschrijvingen, vervoerskosten, privé gebruik, te ontvangen of te betalen zaken per balansdatum,  personeelslasten etc. Alles wordt gecontroleerd op volledigheid en juistheid. Mogelijk zijn er nog vragen over bepaalde posten, die we dan met u doornemen.  We zullen doorvragen als we vermoeden dat er nog extra kosten op te voeren zijn, u zult geen aftrekpost vergeten!

 

Ingeval u ondernemer bent voor de Omzetbelasting zullen we in alle gevallen controleren of de aangiften Omzetbelasting (BTW) juist zijn ingediend en maken een berekening over het gehele jaar. Waar nodig wordt een suppletie (aanvulling) op de Omzetbelasting ingediend door ons kantoor.

 

Wilt u meer informatie over hoe we te werk gaan als we de jaarrekening opstellen, of heeft u vragen over een van onze andere werkzaamheden? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar Ingrid van den Berg, telefoon 0313-422795 of mail naar [email protected].  Ons werkgebied strekt zich uit van Dieren en Arnhem tot Apeldoorn en Zutphen.

 

 

Persoonlijke aandacht voor uw onderneming

 

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Begrijpelijk advies op maat

 

Klant worden of een vraag over onze werkwijze? Neem contact met ons op

Een vraag stellen of hulp nodig bij uw administratie?

 

Wilt u weten wat ons administratiekantoor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar Ingrid van den Berg, telefoon 0313 42 27 95 of mail naar [email protected]