Een vraag stellen of direct advies nodig? Bel 0313 422 795

Heeft u vragen of direct advies nodig? Bel ons op 0313 422 795 of mail naar [email protected]

Boekhouding uitbesteden

 

De boekhouding omvat allerlei gegevens over uw onderneming  en vormt de basis van de belastingaangifte.  De boekhouding dient volledig en betrouwbaar te zijn en bovendien eenvoudig  te controleren. De boekhouding geeft een overzicht van het resultaat van uw inspanningen en een overzicht van de bezittingen en schulden.

 

U levert eenmaal per maand of eenmaal per kwartaal de papieren in. Dat mag in een map maar ook via de digitale weg. Wij boeken deze stukken in een boekhoudprogramma en verzorgen de BTW aangifte en de bankafschriften worden digitaal ingelezen. Aan het eind van het jaar hebben we de basis voor het opstellen van de jaarrekening.

Zo kunt u zich bezig houden met waar het u om gaat: uw eigen onderneming.

 

Boekhouding zelf doen

 

Afhankelijk van de omvang van uw boekhouding, kunt u besluiten om:

 

  • iemand inhuren die bij u op kantoor de boekhouding doet.
  • de boekhouding zelf bijhouden.

 

Als u veel facturen heeft, is iemand op kantoor die de boekhouding bijhoudt, een aanrader. Wij adviseren dan een online boekhoudprogramma te kiezen, waarbij we op elk moment kunnen inloggen en aanvullen of corrigeren waar nodig.

 

Zo dienen we als achterwacht. We adviseren u graag bij de keuze voor een boekhoudprogramma. Zelf werken wij online met Snelstart software.

 

Heeft u een kleine boekhouding, dan is het goed te doen om het zelf bij te houden. Een en ander is uiteraard ook een beetje afhankelijk van uw eigen vaardigheden en voorkeuren. Dit kan in een boekhoudprogramma, maar ook bijvoorbeeld in Excel. Wij hebben hiervoor een simpele opzet gemaakt die hierbij te gebruiken is.

 

U wilt de boekhouding uitbesteden of de boekhouding zelf ter hand nemen? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar Ingrid van den Berg, telefoon 0313 42 27 95 of mail naar [email protected]. .

Persoonlijke aandacht voor uw onderneming

 

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Begrijpelijk advies op maat

 

Klant worden of een vraag over onze werkwijze? Neem contact met ons op

Een vraag stellen of hulp nodig bij uw administratie?

 

Wilt u weten wat ons administratiekantoor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar Ingrid van den Berg, telefoon 0313 42 27 95 of mail naar [email protected]