Een vraag stellen of direct advies nodig? Bel 0313 422 795

Heeft u vragen of direct advies nodig? Bel ons op 0313 422 795 of mail naar [email protected]

Fiscaal Advies

 

Wat voor de één een noodzakelijk en bruikbaar fiscaal advies is, is voor de ander al lang gesneden koek. Een goed fiscaal advies is toegespitst op de vraag van de ondernemer. Bij ons kan iedereen terecht, ongeacht de eigen kennis en ervaring.

Een advies voor een starter zal anders luiden dan een advies aan een ondernemer die al “langere tijd in de markt staat”

 

Omzetbelasting (BTW)

 

Voor de startende ondernemer is het van belang te weten dat er verschillende voorwaarden zijn op het gebied van Omzetbelasting. Wij hebben veel ervaring met uiteenlopende vraagstukken. Dankzij onze kennis kunnen wij u bij vrijwel ieder denkbaar vraagstuk een passend fiscaal advies op maat bieden.

 

De wet op de Omzetbelasting is langzamerhand zeer ondoorzichtig geworden met allerlei uitzonderingen, aanpassingen, verschillende tarieven en een grote diversiteit aan prestaties. Niet zelden heeft men te maken met meerdere tarieven binnen één onderneming.

 

Ook met minder voorkomende vragen over de Omzetbelasting kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het aftrekrecht in de Omzetbelasting voor een stichting die subsidie ontvangt van de overheid en de voorbelasting wil aftrekken. Welke mogelijkheden zijn er en welke acties zijn hiervoor nodig?

Persoonlijke aandacht voor uw onderneming

 

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Begrijpelijk advies op maat

 

Klant worden of een vraag over onze werkwijze? Neem contact met ons op

Overige belastingen

 

Wilt u fiscaal advies voor overige belastingen voor uw onderneming? Heeft u te maken met een lastig belastingvraagstuk op persoonlijk vlak? Of heeft u vragen over een verandering in rechtsvorm? Wij berekenen aan de hand van de gegeven cijfers de fiscaal meest optimale vorm. En wij onderzoeken daarnaast ook de andere aspecten voor uw onderneming. 

 

In een persoonlijk gesprek bespreken wij wat wij voor u betekenen. Naast dat fiscaal advies nemen wij door wat mogelijk nog meer en met name beter geregeld zou kunnen worden binnen uw onderneming.

Een vraag stellen of hulp nodig bij uw administratie?

 

Wilt u weten wat ons administratiekantoor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar Ingrid van den Berg, telefoon 0313 42 27 95 of mail naar [email protected]