Een vraag stellen of direct advies nodig? Bel 0313 422 795

Heeft u vragen of direct advies nodig? Bel ons op 0313 422 795 of mail naar [email protected]

Startersadvies

 

Een eigen zaak beginnen brengt vragen met zich mee. Afgelopen jaren hebben weer veel mensen de keuze gemaakt voor een eigen onderneming. De kans op succes is mede afhankelijk van een goede en gedegen voorbereiding. Aan de hand van ons startersadvies kunt u een goede start maken. Wij bieden advies en ondersteuning bij de start van uw onderneming.

 

 

De start

 

Een goed ondernemersplan en het kiezen van een rechtsvorm die bij de onderneming past. Ook de fiscale zaken mogen geen punt van zorg zijn. Voor de boekhouding werken wij met het boekhoudpakket Snelstart. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk programma voor een scherpe prijs. Indien gewenst, kunt u zelf de boekingen in Snelstart online verzorgen. Dan kunnen wij eenvoudig de controle doen als u ons toegang verstrekt tot uw boekhouding.

 

Wij helpen u met

 

  • het adviseren bij het maken van uw ondernemersplan met de daarbij behorende exploitatiebegroting en liquiditeitsprognose.
  • het opstellen van een plan voor uw boekhouding, naar keuze in Excel of met het Snelstart boekhoudprogramma op de computer.
  • het opstellen van (arbeids)contracten of het oprichten van uw BV.
  • het verzorgen van de fiscale aangiften.

 

We nemen samen met u door wat de noodzakelijke stappen zijn en geven u de begeleiding die u nodig heeft om de onderneming tot een succes te maken.

 

 

Persoonlijke aandacht voor uw onderneming

 

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Begrijpelijk advies op maat

 

Klant worden of een vraag over onze werkwijze? Neem contact met ons op

Een vraag stellen of hulp nodig bij uw administratie?

 

Wilt u weten wat ons administratiekantoor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar Ingrid van den Berg, telefoon 0313 42 27 95 of mail naar [email protected]