Een vraag stellen of direct advies nodig? Bel 0313 422 795

Heeft u vragen of direct advies nodig? Bel ons op 0313 422 795 of mail naar [email protected]

Salarisadministratie

 

Continuïteit en kwaliteit zijn van groot belang voor een goede salarisadministratie. Wij helpen u met een nauwkeurige salarisverwerking die altijd op tijd is. Daarnaast verzorgen wij maandelijks uw loonaangifte bij de Belastingdienst. Dit bespaart u tijd. Het uitbesteden van salarisadministratie is ook sterk aan te bevelen vanwege de alsmaar veranderende wet- en regelgeving. Alle wijzigingen in de wet- en regelgeving en relevante wijzigingen in cao’s dienen te worden doorgevoerd in de salarisadministratie.

 

Salarisadministratie uitbesteden bij Van den Berg

 

U ontvangt van ons maandelijks:

  • De loonstroken van alle werknemers.
  • Een opgave van het te betalen bedrag voor de loonheffing

De loonaangiften worden door ons verzorgd, evenals de pensioenaangiften wanneer dit van toepassing is. Hierdoor kunt u op tijd de af te dragen bedragen overmaken aan de belastingdienst en/of pensioenverzekeraar. U betaalt het salaris op tijd en heeft tevreden werknemers. Wij nemen deze taak graag uit handen als u de salarisadministratie aan ons uitbesteedt. 

 

Jaarlijks ontvangt u van ons

 

  • De jaaropgaven van de werknemers
  • De loonjournaalpost voor de boekhouding

 

Ons motto is: Salarissen moeten juist, tijdig en volledig zijn. Tevreden werknemers zijn van onschatbare waarde voor uw onderneming!

 

Heeft u vragen over het onderwerp salarisadministratie uitbesteden, of heeft u vragen over één van onze andere werkzaamheden? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar Ingrid van den Berg, telefoon 0313 42 27 95 of mail naar [email protected]. Ons werkgebied strekt zich uit van Dieren en Arnhem tot Apeldoorn en Zutphen.

Persoonlijke aandacht voor uw onderneming

 

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Begrijpelijk advies op maat

 

Klant worden of een vraag over onze werkwijze? Neem contact met ons op

Een vraag stellen of hulp nodig bij uw administratie?

 

Wilt u weten wat ons administratiekantoor voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar Ingrid van den Berg, telefoon 0313 42 27 95 of mail naar [email protected]