Een vraag stellen of direct advies nodig? Bel 0313 422 795

Heeft u vragen of direct advies nodig? Bel ons op 0313 422 795 of mail naar [email protected]

In ruim 30 jaar al meer dan 300 gelukkige klanten

 

Van den Berg Administraties en Belastingadviezen heeft in ruim 30 jaar meer dan 300 tevreden klanten. Dit komt vanwege onze persoonlijke en betrokken aanpak. Wij willen het beste voor u. Naast fiscaal advies nemen wij door wat nog beter geregeld kan worden binnen uw onderneming, zodat u nog meer voordelen treft. Wij hopen net als onze bestaande klanten, dat u ook een gelukkige klant wordt. Bekijk wat onze klanten over Van den Berg zeggen.

Dream Plafonds

Dream Plafonds

10

 

Er wordt met een nuchtere blik gekeken naar de meest optimale vorm voor het bedrijf en geadviseerd vanuit de kennis en ervaring om de ondernemer met raad en daad bij te staan. Alles gebeurt in overleg en op tijd. Wij vinden Administratiekantoor Van den Berg betrouwbaar, secuur en flexibel en zijn zeer tevreden. Ook fijn om bij gelegenheid mee te sparren.

ICT Works

ICT Works

9,5

 

Ik ben heel blij met een adviseur achter me die me op elk moment kan adviseren. Die cijfermatig heel duidelijk kan laten zien hoe de kaarten op tafel liggen. Dat helpt enorm om als ondernemer succesvol te zijn.

Zo blijven wij zelf ook een gezonde onderneming!

Innerlijke Coach

Eigenaar

9

 

Ingrid regelt mijn belastingzaken al vanaf begin jaren ’90. Ze is altijd bereid ingewikkelde zaken uit te leggen tot ik het begrijp.

Ik kan ervan op aan dat zij mijn vragen tot op de bodem uitzoekt als ze iets niet (zeker) weet. Ingrid is overigens zeer deskundig op het gebied van ZZP’ers.

Kok Reinigings- en onderhoudsbedrijf

Directeur

9,1

 

Voor ons is Van den Berg Administraties en belastingadviezen niet alleen een accountantskantoor waar onze aangiften worden verzorgd, maar echt een betaalbaar verlengstuk van ons bedrijf geworden. Zij ontzorgen en adviseren, denken buiten de kaders wanneer nodig en kijken vooral vooruit. Juist door dit verlengstuk kunnen wij zelf zorgeloos met onze corebusiness bezig zijn en met succes scherp in de markt blijven.

Marron Kinderdagverblijf

Eigenaren

8,9

 

De administratie wordt verzorgd door van den Berg Administraties en Belastingadviezen sinds de oprichting in 1990. Behalve de boekhouding en het opstellen van de jaarstukken en aangiften is Ingrid van den Berg steeds nauw betrokken geweest bij alle fasen in de ontwikkeling en groei van de onderneming, fiscale advisering en advies bij de overname in 2004. Wij zijn tot op de dag van vandaag steeds zeer tevreden over de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

Persoonlijke aandacht voor uw onderneming

 

Of u nu al geruime tijd ‘in de markt staat’, of net gestart bent met de onderneming; u bent bij ons administratiekantoor aan het goede adres. Kennismaken doen we het liefst tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. U kunt dan direct de sfeer van onze persoonlijke werkwijze proeven.

 

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • Begrijpelijk advies op maat

 

Klant worden of een vraag over onze werkwijze? Neem contact met ons op