Starters opgelet!

Een eigen zaak beginnen is voor veel mensen een persoonlijke uitdaging. Afgelopen jaren hebben weer veel mensen de keuze gemaakt voor een eigen onderneming. Als ZZP’er, of groter opgezet met een BV en personeel. De kans op succes is mede afhankelijk van een goede en gedegen voorbereiding.

Een goed ondernemersplan en het kiezen van een rechtvorm die bij de onderneming past. Ook de fiscale zaken mogen geen punt van zorg zijn. Wij werken met het boekhoudpakket Snelstart. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk programma voor een scherpe prijs. Indien gewenst kunt u zelf de boekingen in Snelstart verzorgen. Hierna kunnen wij eenvoudig de controle doen door uw gegevens bij ons in te lezen.

Laat ons u helpen met:

  • het adviseren bij het maken van uw ondernemersplan met de daarbij behorende exploitatiebegroting en liquiditeitsprognose.
  • het opstellen van een plan voor uw boekhouding, naar keuze in Excel of met het Snelstart boekhoudprogramma op de computer.
  • het opstellen van (arbeids)contracten of het oprichten van uw BV
  • het verzorgen van de fiscale aangiften

We nemen samen met u door wat de noodzakelijke stappen zijn en geven u de begeleiding die u nodig heeft om de onderneming tot een succes te maken.