Marron Kinderdagverblijf

Casus: Een overname begeleiden van ouders naar kind, uitgespreid over meerdere jaren. De opdracht was een geleidelijke overgang met voor alle partijen een zo gunstig mogelijk fiscale uitwerking. Hoe zo’n overname in zijn werk gaat, leggen we graag een keer uit bij ons op kantoor.

Marron

Het kinderdagverblijf is gevestigd in een rustige dorpsomgeving aan de rand van de uiterwaarden. Marron is gehuisvest in een gerestaureerde dorpsboerderij waarvan de begane grond ter beschikking staat van de kinderen. De buitenspeelruimte is meer dan 600m2 groot waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Naast uiteraard een professioneel en aan alle voorschriften voldoend bedrijf is ook de huiselijke sfeer en kleinschaligheid iets waar we trots op zijn. Wij zijn daarom ook constant met ons team bezig deze mix te handhaven en waar mogelijk te verbeteren. We nodigen u graag uit om eens te komen kijken.

De administratie wordt verzorgd door van den Berg Administraties en Belastingadviezen sinds de oprichting in 1990. Behalve de boekhouding en het opstellen van de jaarstukken en aangiften is Ingrid van den Berg steeds nauw betrokken geweest bij alle fasen in de ontwikkeling en groei van de onderneming, fiscale advisering en advies bij de overname in 2004. Wij zijn tot op de dag van vandaag steeds zeer tevreden over de manier waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd.

marron 2