Kok Reinings en Onderhoudsbedrijf

De snelle groei van het bedrijf vraagt een bedrijfsstructuur om de diverse activiteiten onder te brengen, hierbij de risico’s te spreiden en een fiscaal optimale situatie te bereiken. Dit hebben wij bereikt door een Holding, een tussenholding en drie werkmaatschappijen op te richten en waar gunstig, een fiscale eenheid te vormen.

 

van den berg kok

 

Gespecialiseerd in het reinigen van uw panden, of het nu om uw bedrijfspand gaat of de eigen woning. Het reinigen van de gevel is niet altijd een eenvoudige klus; de hoogte van het pand, de bereikbaarheid van de gevel en de nodige apparatuur maken het tot een specialistisch karwei. Kok Reinigings- en Onderhoudsbedrijf biedt een passend alternatief voor het reinigen en beschermen van uw pand. Tevens heeft Kok Reinigings- en Onderhoudsbedrijf de oplossing voor het verwijderen en voorkomen van graffiti op uw gevel, steeds met behulp van moderne, milieuvriendelijke apparatuur en voor een aantrekkelijke prijs.

Vanaf de start van ons bedrijf in 1097 is de administratieve en fiscale begeleiding volledig verzorgd door Van den Berg Administraties en Belastingadviezen. De groei van ons bedrijf is goed begeleid, de juiste structuur voor ons bedrijf is opgezet, met de nodige BV’s voor pensioenen, vastgoed en werkmaatschappijen. Ingrid van den Berg is nauw betrokken geweest bij de financieringsaanvragen bij de bank, fiscaal wordt steeds naar de juiste balans gezocht waardoor er nooit teveel belasting wordt betaald en er wordt tijdig aan de bel getrokken wanneer bijsturing noodzakelijk is.

De directeur Jaap Kok:

Voor ons is Van den Berg Administraties en belastingadviezen niet alleen een accountantskantoor waar onze aangiften worden verzorgd, maar echt een betaalbaar verlengstuk van ons bedrijf geworden. Zij ontzorgen en adviseren, denken buiten de kaders wanneer nodig en kijken vooral vooruit. Juist door dit verlengstuk kunnen wij zelf zorgeloos met onze corebusiness bezig zijn en met succes scherp in de markt blijven.