ICT Works

Casus: Een ondernemer die alles graag uitbesteedt om zo zijn handen vrij te hebben. Boekhouding, BTW aangifte, loonadministratie, jaarstukken en aangiften VPB en IB.

ICT Works

ICT Works helpt bedrijven hun focus weer te verleggen naar de kerndoelen van de onderneming. Om zo een gezonde onderneming te blijven die bijdraagt aan een betere wereld. Samen met de opdrachtgever maakt ICT Works bedrijfsprocessen efficiƫnter en afdelingen effectiever door slimme inzet van ICT middelen.

Vaak is in de praktijk een combinatie nodig van interim management en project management. Interim management om de kosten van de lopende bedrijfsvoering omlaag te brengen. Projectmanagement om de noodzakelijke investeringen op verantwoorde wijze door te voeren.

Als ondernemer wil je je zo veel mogelijk op de dingen richten die je leuk vind om te doen. Dat zijn vaak spannende projecten die ook een zeker risico met zich meebrengen. Ik ben heel blij met een adviseur achter me die me op elk moment kan adviseren. Die cijfermatig heel duidelijk kan laten zien hoe de kaarten op tafel liggen. Dat helpt enorm om als ondernemer succesvol te zijn. Zo blijven wij zelf ook een gezonde onderneming.