Dreamplafonds Rheden

Casus: Een administratiekantoor dat voldoende deskundigheid onder één dak heeft om juist en volledig te kunnen adviseren en de nodige (loon)administraties te kunnen verwerken.

DreamplafondsRheden

Wij van Dreamplafonds zijn als klein bedrijf volledig gespecialiseerd in het aanbrengen van spanplafonds met als werkgebied: heel Nederland. Onze professie is dat wij compleet afgewerkte spanplafonds maken met alle bijkomende werkzaamheden. Hierin houden wij het hele traject van voorlichting tot en met nazorg in eigen beheer. Dit heeft het voordeel dat wij altijd gefocust zijn om het maximale rendement uit onze producten en diensten te halen waar u als klant uiteindelijk weer profijt van heeft.

Administratiekantoor van den Berg verzorgt voor ons bedrijf de boekhouding, de jaarrekening en de belastingaangiften. We hebben regelmatig contact en overleg over de stand van zaken. Er wordt met een nuchtere blik gekeken naar de meest optimale vorm voor het bedrijf en geadviseerd vanuit de kennis en ervaring om de ondernemer met raad en daad bij te staan. Alles gebeurt in overleg en op tijd.

Wij vinden hen betrouwbaar, secuur en flexibel en zijn zeer tevreden.
Ook fijn om bij gelegenheid mee te sparren.